icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Projectbeheersing

Bij projectbeheersing draait het om risicomanagement, integraal kostenmanagement, integrale planning en documentmanagement / KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) en EMVI. Stuk voor stuk inhoudelijke disciplines die wij in huis hebben.

Projectbeheersing
Een SSB-sessie op een project

Samen Slimmer Bouwen (LEAN)

Deze disciplines worden in tenders en contracten ingezet. De ervaringen en expertises vanuit tenders en projecten worden binnen de vakgroep gedeeld en ingebracht voor verbeteringen van het projectmanagementsysteem. Ook speelt LEAN een steeds belangrijkere rol in onze projecten. Om in deze dynamische markt goed te kunnen blijven presteren, is het noodzakelijk om beter, sneller en goedkoper te zijn. Door het toepassen van Samen Slimmer Bouwen (SSB) blijven wij aan de eisen en wensen van opdrachtgevers voldoen en leveren wij ook daadwerkelijk wat de opdrachtgever wil. Bij SSB draait het om de kenmerken van LEAN: onnodige handelingen (verspillingen) in de breedste zin van het woord weg te nemen uit productieprocessen. Dat doen we door stapsgewijs processen te verbeteren.