Zoeken

Wie zijn we?

Tunnels en bruggen van de buitencategorie, fenomenale fly-overs en voortreffelijke viaducten. Het zit in onze genen. Al bijna twee eeuwen lang. Van de roemruchte Oosterscheldekering tot de Amstelveenlijn. Bij Van Hattum en Blankevoort verrijken we Nederland graag met spraakmakende kunstwerken en civiele constructies. We ontwerpen, realiseren én onderhouden projecten in de verkeersinfra, aan en op het water of binnenstedelijk onder de grond.

april 2022.JPG

De statutaire directie

Vanuit het hoofdkantoor van Van Hattum en Blankevoort in Vianen sturen we de landelijke, integrale projecten aan. De drie regiovestigingen in Diemen, Papendrecht en Rijssen voeren zelfstandig kleinere, regionale projecten uit. Dat geldt ook voor onze business unit VSF, onze funderingsspecialist voor grote integrale en kleinere projecten.

De statutaire directie van Van Hattum en Blankevoort bestaat uit Jeroen Bonekamp en Lars Sigmond.

Expertise, ervaring en creativiteit gaan hand in hand

Ervaren rotten en jong talent. Knappe koppen en ‘gouden handjes’… Bij Van Hattum en Blankevoort gaan expertise, ervaring en creativiteit hand in hand. Je vindt bij ons een positieve cultuur van samenwerking en innovatie. Met veel ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. We zijn enthousiaste bedenkers en bouwers van civiele constructies die vandaag al werken aan de uitdagingen van morgen: leefbaarheid, duurzaamheid en mobiliteit. Maak jij morgen mogelijk bij Van Hattum en Blankevoort? Dan beland je in een warme club van gedreven vakmensen, specialistische experts en technische toppers.

Meer over werken bij Van Hattum en Blankevoort

Bedrijfsonderdelen

Hieronder staan alle business units die deel uitmaken van Van Hattum en Blankevoort op een rij.

Van Hattum en Blankevoort Vestiging Noord

Vestiging Noord richt zich vanuit Diemen op de middelgrote beton- en waterbouw projecten voor industrie, gemeentes, provincies, Rijkswaterstaat en ProRail. Het werkgebied ligt boven de A12 (Den Haag - Utrecht - Arnhem), ten westen van Amersfoort en in het Amsterdamse havengebied.

Contactgegevens Vestiging Noord

Van Hattum en Blankevoort Vestiging Zuid

Vestiging Zuid richt zich vanuit Dordrecht op de middelgrote beton- en waterbouwprojecten voor industrie, gemeentes, provincies, Rijkswaterstaat en ProRail. Het werkgebied ligt onder de A12 (Den Haag - Utrecht - Arnhem) en met name in het Rotterdamse havengebied. Vestiging Zuid heeft ook een afdeling die is gespecialiseerd in beheer en onderhoud.

Contactgegevens Vestiging Zuid

Van Hattum en Blankevoort Vestiging Oost

Vestiging Oost (voorheen ELJA) ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt infrastructuur vanuit de locatie in Rijssen. Hoofdzakelijk is men in het midden, oosten en noorden van Nederland actief. Of het nu gaat om tunnels, bruggen, waterzuiveringsinstallaties of gemalen: met vestiging Oost kiest u voor een partner die staat voor nieuwe technieken en slimme oplossingen. Vanuit de vestiging in Rijssen worden ook projecten uit samenwerkingsverband VolkerWind aangestuurd. 

Contactgegevens Vestiging Oost

VSF

VSF is een civiel aannemingsbedrijf. VSF is dé partner in ontwerp en uitvoering van de meest passende funderingsoplossing. Traditioneel en simpel als het kan - innovatief en geavanceerd als het moet. VSF beschikt over specialistisch (drijvend) materieel, waarmee de funderingswerken worden gerealiseerd. VSF is gevestigd in Dordrecht.

Contactgegevens VSF

Van Hattum en Blankevoort Integrale Projecten

De business unit Integrale Projecten houdt Nederland leefbaar, bereikbaar en economisch aantrekkelijk.

De business unit Integrale Projecten werkt aan monodisciplinaire en integrale complexe infra D&C projecten voor Rijkswaterstaat, ProRail, Provincies, grote gemeenten, Schiphol en havenbedrijven. Van Hattum en Blankevoort vervult op deze projecten de rol van hoofdaannemer en/of die van deskundig D&C Beton- en Waterbouwer en werkt hierin samen met de VolkerWessels Infrastructuur gelieerde bedrijven. De business unit wordt aangestuurd vanuit Vianen.

Contactgegevens Integrale Projecten