Zoeken
handdruk.jpg

Compliance

Rekening houdend met de eisen en wensen van haar stakeholders heeft Van Hattum en Blankevoort op een aantal manieren haar complianceverplichtingen ingevuld. Compliance is geborgd via onze bedrijfsvoering.

governance.jpg

Codes

Van Hattum en Blankevoort onderschrijft publieke codes. Hiermee conformeren wij ons aan afspraken, voorschriften en gedragsregels rondom bijvoorbeeld veiligheid.

Lees meer
lady-justice-2388500_1920.jpg

Integriteit

Integriteit is bij Van Hattum en Blankevoort en binnen heel VolkerWessels compromisloos. Integer handelen is niet slechts wenselijk, het is noodzakelijk. Maar we beseffen ook dat het een thema is dat om blijvende aandacht vraagt. Van Hattum en Blankevoort volgt hierin de principes en regelingen van VolkerWessels, omdat deze voor alle VolkerWessels ondernemingen gelijk zijn.

Lees meer
bookcase-books-bookshelves-2058146.jpg

Convenanten

Van Hattum en Blankevoort heeft zich middels een aantal convenanten en/of akkoorden geconformeerd aan een aantal afspraken. Daarmee verplicht Van Hattum en Blankevoort zich tot het leveren van bepaalde prestaties. Bijvoorbeeld ter bevordering van duurzaamheid.

Lees meer
achievement-adults-agreement-1056552.jpg

Erkenningen

De diensten en producten van Van Hattum en Blankevoort beschikken over diverse erkenningen zoals het PlanetFit label (duurzaamheidsmerk VolkerWessels) en SBB erkend leerbedrijf (voorheen Fundeon).

Lees meer
helloquence-51716-unsplash (1).jpg

Veiligheid en kwaliteit voorop!

Veiligheid en kwaliteit staan bij Van Hattum en Blankevoort voorop. Dat blijkt uit onze certificeringen. Zo zijn wij VCA- en ISO- gecertificeerd en behaalden wij in 2021 trede 5 op de veiligheidsladder.

Lees meer
© Marina Kemp - Rotterdamsebaan 067 - kopie.jpg

Lidmaatschappen

Van Hattum en Blankevoort is aangesloten bij Bouwend Nederland (via VolkerWessels).

Lees meer