icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Erkenningen

De diensten en producten van Van Hattum en Blankevoort beschikken over diverse erkenningen zoals het PlanetFit label (duurzaamheidsmerk VolkerWessels) en SBB erkend leerbedrijf (voorheen Fundeon).

SBB erkenning

Erkend Leerbedrijf

Van Hattum en Blankevoort werkt samen met het beroepsonderwijs om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Zo vinden wij de vakmensen die wij nodig hebben. We leiden MBO-studenten op in het vak dat zij ambieren en bieden hen kansen binnen ons bedrijf om zich verder te ontwikkelen.

Over SBB
Planet Fit

PlanetFit label

Het VolkerWessels concern vindt duurzaam bouwen aan wonen, werken en mobiliteit van vitaal belang. Door de grote diversiteit aan bedrijven wordt er veel ervaring opgedaan op het gebied van duurzaamheid. Onderling wisselen de bedrijven kennis en kunde uit over duurzaamheid onder de noemer PlanetFit.

Het PlanetFit label staat garant voor duurzame, innovatieve oplossingen die aantoonbaar waarde toevoegen aan de markt, de samenleving en het milieu. Hiermee geeft VolkerWessels, samen met werkmaatschappijen zoals Van Hattum en Blankevoort een extra impuls aan duurzame ontwikkelingen, nu en in de toekomst. Voor een betere levenskwaliteit.

TunnelAlliantie logo

Erkend ondernemer TunnelAlliantie 2.0

Van Hattum en Blankevoort heeft in 2019 de Programma-erkenning TunnelAlliantie ontvangen van ProRail en is daarmee erkend ondernemer binnen de TunnelAlliantie 2.0. De TunnelAlliantie staat voor ketensamenwerking tussen initiatiefnemers, zoals gemeentes en provincies, ProRail en specifiek erkende aannemers voor het realiseren van spooronderdoorgangen.

 

Lees meer over onze TunnelAlliantie erkenning