icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 april 2021

190 jaar Van Hattum en Blankevoort

Van viaducten, fundaties, bruggen en (afzink)tunnels tot sluizen, gemalen, kademuren en wereldberoemde waterkeringen. Het zit in onze genen. Bij Van Hattum en Blankevoort verrijken we Nederland met spraakmakende kunstwerken, ingenieuze infrastructuur en onze kenmerkende civiele constructies. En dat doen we al 190 jaar!

In vogelvlucht

We trappen ons jubileumjaar af met 190 jaar in vogelvlucht met onderstaande film.

Hollands Glorie

'Van Hattum en Blankevoort viert feest want we bestaan 190 jaar! Al die jaren timmeren we aan de weg én aan dit land en daar mogen we trots op zijn! Eén van de oudste bedrijven van dit land. Met een rijke historie waarin we vele indrukwekkende projecten hebben gemaakt. Projecten waar je met recht het predicaat Hollands Glorie op mag plakken. En waarmee we elke dag weer een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid voor alle Nederlanders. Samenwerking, drive, betrokkenheid en technisch vakmanschap, dat is waar van Hattum en Blankevoort voor staat.
Van Hattum en Blankevoort maakt morgen mogelijk!'

Jeroen Bonekamp, directeur Van Hattum en Blankevoort

We laten regelmatig van ons horen

We laten we dit jaar met regelmaat wat van onze rijke historie zien in woord, beeld en geluid. Volg ons via Facebook, Instagram en LinkedIn om een inkijkje te krijgen in onze historie. 

Historie van Hattum en Blankevoort