icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Infrastructurele uitdagingen in haven en industrie

Al 190 jaar zijn we er kind aan huis: de havens en industrie. Van Hattum en Blankevoort is een ervaren en deskundige partner bij zowel omvangrijke als kleinschalige havenwerken en industriële bouw.

© Marina Kemp - Isala Delta - oktober 2018 050.jpg

Complexe infrastructuur

Onderhoudsarme kades, kademuren, steigers, sluizen, remmingwerk, betonconstructies en funderingen… Van ontwerp tot bouw en van vervanging tot beheer & onderhoud. Van Hattum en Blankevoort heeft de ervaring én expertise om in de complexe infrastructuur van de haven en industrie duurzaam, veilig en slagvaardig te bouwen. We begrijpen de bedrijfsvoering en snappen de uitdagingen van deze sectoren.

Kade Maasvlakte

Integrale projecten

Heb je een multidisciplinair vraagstuk? Van Hattum en Blankevoort is ook vertrouwd met integrale infrastructurele uitdagingen in de haven en industriële bouw. Met specialistische partners binnen én buiten VolkerWessels op het gebied van wegen, kabels, leidingen en installaties combineren we onze kennis van ontwerp, realisatie, onderhoud en projectmanagement in complete design & construct-projecten.

Plaatsen Sluisdeuren

Altijd dichtbij

Snel schakelen en slagvaardig opereren. Daar staan we bij Van Hattum en Blankevoort om bekend. Dat heeft alles te maken met onze lokale kennis en regionale en decentrale organisatie. We zijn altijd dichtbij. Heb je ook een infrastructurele uitdaging in de haven of industriële bouw? Wij onderscheiden ons graag met slimme oplossingen. Uiteraard met oog voor investeringen, veiligheid en duurzaamheid.