icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ons werkgebied

Beton is ons handelsmerk. Tunnels en bruggen van de buitencategorie. Bijzondere fly-overs en circulaire viaducten. Ondergrondse parkeergarages, waterzuiveringsinstallaties en wereldberoemde waterwerken. Bij Van Hattum en Blankevoort verrijken we Nederland graag met spraakmakende kunstwerken en civiele constructies. We ontwerpen, engineeren, bouwen, beheren én onderhouden projecten in de infrastructuur, energiesector, industrie, aan en op het water of onder de grond.

Infrastructuur

Nederland leefbaar en bereikbaar houden met slimme kunstwerken en civiele constructies. Bij Van Hattum en Blankevoort bouwen we vandaag aan de infrastructuur van morgen.

Lees meer

Ondergronds binnenstedelijk

Bij Van Hattum en Blankevoort gaan we graag de diepte in. Letterlijk. Volle en dichtbebouwde binnenstedelijke gebieden vragen steeds vaker om innovatieve oplossingen zoals ondergronds bouwen.

Lees meer

Water

Droge voeten en schoon water. Bij Van Hattum en Blankevoort weten we als geen ander wat daar voor nodig is. Al zo lang we bestaan werken we aan waterkeringen, waterveiligheid en waterkwaliteit.

Lees meer

Energie

Windparken en warmtenetten. Van Hattum en Blankevoort legt het fundament voor energienetwerken.

Lees meer

Haven en industrie

Al 185 jaar zijn we er kind aan huis: de havens en industrie. Van Hattum en Blankevoort is een ervaren en deskundige partner bij zowel omvangrijke als kleinschalige havenwerken en industriële bouw.

Lees meer

Beheer en onderhoud

Beschikbaar en betrouwbaar. Van Hattum en Blankevoort zorgt met uitgekiend beheer en onderhoud voor een continue veiligheid en toegankelijkheid van civiele betonconstructies.

Lees meer