icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwen aan de infrastructuur van morgen

Nederland leefbaar en bereikbaar houden met slimme kunstwerken en civiele constructies. Bij Van Hattum en Blankevoort bouwen we vandaag aan de infrastructuur van morgen.

N18 Kunstwerk 2

Van schets tot laatste bouwsteen

Krachten bundelen en doen waar je goed in bent. Samen met onze VolkerWessels collega’s van KWS Infra, VolkerRail, VolkerWessels Infra Competence Centre en Vialis werken we als Van Hattum en Blankevoort met ervaren rotten en jong talent aan de infrastructuur die Nederland bereikbaar houdt. Onze specialiteiten: tunnels, bruggen, fly-overs, viaducten en onderdoorgangen. Van ontwerp tot engineering en van bouw tot beheer en onderhoud.

Spoorbrug Muiderberg

Bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid

Bereikbaarheid gaat bij Van Hattum en Blankevoort altijd hand in hand met leefbaarheid. Respect voor onze leefomgeving en voor alles dat daar deel van uitmaakt staat dan ook centraal bij al onze werken en projecten. Sprekende voorbeelden hiervan zijn de inpassing in het landschap van de A4 tussen Delft en Schiedam en het Aquaduct in de A1 bij Muiden.

Ook veiligheid schrijven we bij Van Hattum en Blankevoort met hoofdletters. Aan het eind van de dag weer veilig naar huis… Dat doel is ons heilig. Voor onze collega’s op de projecten, maar zeker ook voor de eindgebruikers van onze constructies.

Circulaire Viaduct liggers leggen

Innovatie

Knappe koppen en creatief talent. Innovatie is bij ons geen vraag, maar een gegeven. Jezelf telkens opnieuw uitvinden, processen verbeteren en projecten optimaliseren met slimme vindingen. Bij Van Hattum en Blankevoort is het de dagelijkse praktijk. Innovatie is ook een gereedschap om aan duurzaamheid te bouwen. Een middel om de klimaatdoelstellingen te halen. Samen met opdrachtgevers en partners schetsen we daarom telkens nieuwe roadmaps en toekomstdromen. De stip aan de horizon: een volledig verantwoord grondstof- en energiegebruik. En soms wordt een ambitie werkelijkheid, zoals het eerste circulaire viaduct dat we samen met Rijkswaterstaat en onze partners ontwikkelden.