icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Het fundament voor energienetwerken

Windparken en warmtenetten. Van Hattum en Blankevoort legt het fundament voor energienetwerken.

© Marina Kemp - VHB - Tennet Beinsdorp 013.jpg

Energienetwerken en warmtenetten

De energietransitie is in volle gang. Elektriciteit is een eerste levensbehoefte en de vraag om duurzame energiebronnen groeit met de dag. Van Hattum en Blankevoort is klaar voor deze transitie. We werken nu al aan de capaciteit van morgen. Als duurzame partner in VolkerWind en met onze ervaring en expertise bouwen we betrouwbare en toekomstbestendige energienetwerken en warmtenetten.

© Marina Kemp - VHB - Windmolenpark Slufter - Maasvlakte 022.jpg

Fundaties voor windmolens en hoogspanningsmasten

Fundaties voor windmolens, hoogspanningsmasten (Wintrackmasten), opstijgpunten, hoekmasten en steunpunten. Wij zetten onze expertise in op vele omvangrijke projecten en kleinere vernieuwingen. We ontwerpen en bouwen aan uitbreidingen van energienetwerken en warmtenetten door heel Nederland. In het oog springende actuele projecten zijn Windpark Slufterdam de Wintrackmasten in Rilland en Randstad 380kV.