icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Droge voeten en schoon water

Droge voeten en schoon water. Bij Van Hattum en Blankevoort weten we als geen ander wat daar voor nodig is. Al zo lang we bestaan werken we aan waterkeringen, waterveiligheid en waterkwaliteit.

20190214 Ruimte voor de rivier Kampen-29.jpg

Waterveiligheid

Van de roemruchte Oosterscheldekering tot indrukwekkende waterbouwkundige constructies voor het project Ruimte voor de Rivier. En wat dacht je van de grootste zeesluis ter wereld? Na de befaamde Deltawerken zetten we onze ervaring en expertise nu in voor de uitdagingen van deze tijd: zeespiegelstijging, extreme waterafvoer in rivieren en toenemende ruimtedruk. Daarbij combineren we ontwerp, realisatie én projectmanagement en integreren we de disciplines civiel, werktuigbouw en installatietechniek.

IMG_3005.jpg
RWZI Kampen in beeld gebracht door fotograaf Freddy Schinkel

Waterkwaliteit

Betonnen bassins en andere betonconstructies vormen de basis van waterzuiveringsinstallaties. Van Hattum en Blankevoort ontwerpt, bouwt én onderhoud waterbouwkundige constructies voor verschillende rioolwaterzuiveringen en drinkwaterzuiveringen. Aansprekende recente projecten zijn de nieuwe RWZI’s in Kampen, Leidsche Rijn, Dodewaard en Steenwijk en de capaciteitsuitbreiding bij de RWZI in Beilen.