icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Projecten

Van de grootste zeesluis ter wereld tot de ingenieus geboorde Rotterdamsebaan. En van windmolenfundaties en ondergrondse parkeergarages tot spraakmakende bruggen. Maar ook onze ‘evergreens’ als de Oosterscheldekering en de verbreding van de Van Brienenoordbrug. Door verrassende oplossingen te bedenken geven we vorm aan de toekomst. Al generaties lang, vóór generaties. Samen maken we de toekomst. Een greep uit ons ‘projectportfolio’.

Het zuiveren van vuilwater en rioolwater. Van Hattum en Blankevoort heeft meer dan dertig jaar ervaring met het (ver)bouwen van zuiveringsbassins en overige betonconstructies. Onze meerwaarde: we kunnen ook de fasering, coördinatie en het projectmanagement van het totale project voor u verzorgen. Onze vakmensen hebben bovendien veel ervaring met het werk op rioolwaterzuiveringsinstallaties (rwzi) en met alle bijbehorende condities.