icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Uitgekiend beheer en onderhoud

Beschikbaar en betrouwbaar. Van Hattum en Blankevoort zorgt met uitgekiend beheer en onderhoud voor een continue veiligheid en toegankelijkheid van civiele betonconstructies.

MA6229~1.JPG
Een van onze betonspecialisten aan het werk.

Beschikbaarheid

Vervangen van verouderde en versleten viaducten, vloerrenovatie, betonherstel, dagelijks beheer en onderhoud van alle kunstwerken in een gemeente, aanpassing van fundaties en verduurzaming van kademuren… Of het nu gaat om private projecten of publieke kunstwerken, Van Hattum en Blankevoort zorgt voor een optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid tegen optimale kosten over de gehele levenscyclus.

planning onderhoud Papendrecht
Een succesvol werk begint met een goed plan.

Onderhoudsplan

Onderhoud is bij voorkeur niet correctief, maar preventief. Daarom hanteren we een gedetailleerd onderhoudsplan als leidraad bij de inspectie en onderhoud van betonnen objecten en kunstwerken. In het ideale scenario stellen we deze al op in de tenderfase. Nemen we beheer en onderhoud van een object ná oplevering over? Dan brengen we aan de hand van visuele inspecties en metingen met speciale apparatuur de conditie van een betonconstructie in kaart.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact op met onze afdeling realisatie en onderhoud of vul onderstaand contactformulier in. 

* Verplichte velden