Zoeken

Veiligheidsboekje

In alles wat Van Hattum en Blankevoort doet, staat veiligheid bovenaan. Veiligheid moet voortdurend in ons bewustzijn zitten. Het is meer dan het volgen van een aantal regels, het is een manier van werken.

-® Marina Kemp - VolkerRail - website 036.jpg

Samen leren van onveilige situaties

Met het veiligheidsprogramma WAVE (Wees Alert Veiligheid Eerst) stimuleren we het veiligheidsbewustzijn en sporen we medewerkers aan om elkaar aan te spreken op onveilig gedrag. Dat zorgt ervoor dat onze medewerkers zich bewust zijn van de risico's die het werk met zich meebrengt. Dat bewustzijn wordt onderstreept door onze positie op trede vijf op de Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder). Met deze plek op de ladder laten we zien dat veiligheid een hoge prioriteit heeft en het in alle vezels van ons bedrijf zit. Er wordt actief meegedacht over veiligheid in alle fasen van de projecten én we leren samen van onveilige situaties. Dat vragen wij niet alleen van onze medewerkers, maar ook van onze partners en relaties.

 

 

Naslagwerken veiligheidsboekje

Hieronder vind je instructies over veiligheid zoals deze van toepassing zijn op de projecten waaraan Van Hattum en Blankevoort werkt.