icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

De Technisch Trainee

Hoe boeien en binden we de aanstormende knappe koppen en vakmensen? Wat zijn hun dromen en drijfveren? Wat trekt hen aan in ons bedrijf? En met welke frisse inzichten kunnen ze onze sector verrijken? Onze Technisch Trainees vertellen over hun ervaring bij Van Hattum en Blankevoort.

© Marina Kemp - VHB - arbeidsmarkt 004.jpg
Rens Pater

Technisch Trainee Rens Pater

Rens Pater is na zijn opleiding HBO Civiele Techniek (Windesheim Zwolle) en aansluitend zijn Master Construction Management & Engineering (Universiteit Twente) gestart als Technisch Trainee bij Van Hattum en Blankevoort. Waar hij eerder ervaring op deed tijdens zijn stage en afstudeerstage, krijgt hij tijdens het technisch traineeprogramma de kans om zijn talenten te ontdekken en toe te passen in de praktijk.

Meer over het Technisch Traineeship van Rens
Ruben 2.jpg
Ruben Vis

Technisch Trainee Ruben Vis

Ruben Vis heeft zijn Technisch Traineeship binnen Van Hattum en Blankevoort afgerond. Een jaar waarin hij volgens eigen zeggen ontzettend veel heeft geleerd. Hij deed ervaring op binnen de bouwsector in verschillende functies. Een mooie, gedegen basis om vervolgstappen uit te stippelen. 

Lees meer over het Technisch Traineeship van Ruben