icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Rens Pater: De sfeer, professionaliteit en mentaliteit spreken mij aan

Rens pater is na zijn opleiding HBO Civiele Techniek (Windesheim Zwolle) en aansluitend zijn Master Construction Management & Engineering (Universiteit Twente) gestart als Technisch Trainee bij Van Hattum en Blankevoort. Waar hij eerder ervaring op deed tijdens zijn stage en afstudeerstage, krijgt hij tijdens het technisch traineeprogramma de kans om zijn talenten te ontdekken en toe te passen in de praktijk.

Van de schoolbanken naar de praktijk

De overgang van mijn opleiding naar het bedrijfsleven verliep vrij soepel. Stages tijdens mijn hbo-opleiding en een bijbaan tijdens mijn Master zorgden voor de nodige praktijkervaring. Ik heb nog geen hele specifieke ambities. In eerste instantie richting werkvoorbereiding en projectcoördinatie. Ik wil in elk geval graag doorgroeien binnen Van Hattum en Blankevoort.

Meer over een traineeship bij Van Hattum en Blankevoort

Jonge mensen binden

Na de bouwvak zijn veel jonge mensen gestart. Vaak na een stage. Het lukt Van Hattum en Blankevoort goed om jonge mensen te binden. Een nette prestatie, gezien de vraag naar civiele starters op de arbeidsmarkt.

 

 

Student Connection

De sessies van Student Connection in het FutureLab tijdens mijn afstuderen waren zeer waardevol. Zowel de praktische tips als het uitwisselen van ervaringen met andere afstudeerders.

Meer over de Student Connection

Waarom Van Hattum en Blankevoort?

Ons bedrijf onderscheidt zich met passende traineeships en startersfuncties. De sfeer, professionaliteit en mentaliteit spreken mij aan.  Een stage op SAAone, studentwerk op de N18 en afstuderen in Vianen. Mijn bloed is blauw met oranje, en mijn auto ook. Van Hattum en Blankevoort lunchlezingen en gastcolleges. Een effectieve methode om studenten te overtuigen van de kennis en kunde van Van Hattum en Blankevoort en een indruk te geven van de sfeer binnen ons bedrijf. Die sfeer proef je, ook tijdens stages.

Het ideale team

Een goede mix van leeftijden. De ervaring van oudere collega’s is onmisbaar. Tegelijkertijd houden jonge collega’s ervaren collega’s scherp door routines en automatismen ter discussie te stellen.

Ontmoet meer medewerkers van Van Hattum en Blankevoort

Meest waardevolle leerervaringen tot nu toe…

Ik ben me erg bewust van veiligheid geworden. Dat neem ik ook mee in de auto en op mijn mountainbike en ski’s.’ En dat het belangrijk is om zaken in één keer goed te doen. Beter twee of drie keer checken en zorgen dat het klopt dan snel klaar met een hogere foutmarge.

Meer over veiligheid bij Van Hattum en Blankevoort