icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

14 november 2014 -Techniek Bedrijven Evenement

Al bijna twintig jaar op rij komen WO en HBO bèta- en techniekstudenten in de eindfase van hun studie en net afgestudeerde ingenieurs op het Techniek Bedrijven Evenement in contact met bedrijven. Sinds zes jaar bestaat het unieke talents-concept en wordt Techniek Bedrijven Evenement gekenmerkt door ‘de match' tussen student en bedrijf. Een beperkte selectie van topbedrijven wordt gekoppeld aan het topsegment van bèta- en techniekstudenten uit heel Nederland; dit zorgt voor een hoge mate van interactie en intensief contact tussen de bedrijven en studenten.   Op de dag zelf zullen interactie tussen student en bedrijf in de praktijk worden gebracht. Een dag gevuld met casestudies, bedrijfspresentaties, workshops, een bedrijvenmarkt, 1-op-1 gesprekken en een afsluitend bedrijvendiner.

Techniek Bedrijven Evenement

Van Hattum en Blankevoort op Techniek Bedrijven Evenement

Het Techniek Bedrijven Evenement is voor Van Hattum en Blankevoort, onderdeel van het VolkerWessels concern, het terrein om in gesprek te raken met potentiële medewerkers en talent.

 

Op dit landelijke carrière event op vrijdag 14 november in het Beurs-WTC Rotterdam komen WO en HBO bèta- en techniekstudenten in contact met bedrijven. VolkerWessels verzorgt met de werkmaatschappijen Boele & van Eesteren en Van Hattum en Blankevoort een casestudy voor de studenten. In de vorm van een actueel of fictief probleem krijgen de deelnemende studenten een vraagstuk voorgeschoteld. De casestudies wordt afgesloten met korte presentaties en feedback. Aansluitend zijn de VolkerWessels bedrijven aanwezig op de bedrijvenmarkt.