icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Nieuws · 17 november 2012

Argos kade krijgt vorm

De palen en tussenplanken voor de combiwand van de nieuwe kademuur zijn aangebracht. VSF bracht de palen en planken vanaf het land met een makelaarstelling aangebracht.

De palen van ruim 30 meter lang en tot 24 ton zwaar zijn met een Hitachi KH 300 GLS gezet. De palen zijn eerst (i.v.m. de maatvoering) met een geleid trilblok in een heiframe getrild en daarna, voor het benodigde draagvermogen, op diepte geheid. Voor het naheien is een IHC S150 gebruikt. Vervolgens zijn de locaties van de tussenplanken voorgeboord waarna de tussenplanken konden worden aangebracht.

Binnenkort wordt het laatste stukje combiwand aangebracht. Bij de reeds aangebrachte palen is gestart met het beton werk en de voorbereidingen voor het aanbrengen van de schroefgroutankers.