icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Nieuws · 05 mei 2014

15 mei Civiele Bedrijvendagen Delft

Op 14 en 15 mei 2014 vinden de Civiele Bedrijvendagen, de bedrijvenbeurs van het Gezelschap "Practische Studie" plaats. De Civiele Bedrijvendagen zijn hét carrière-event voor Civiele studenten en bedrijven! 

Delftse Bedrijvendagen 002

Bedrijvenmarkt

Van Hattum en Blankevoort, onderdeel van het VolkerWessels concern, is 15 mei 2014 aanwezig op de bedrijvenmarkt. Op deze dag kun je kennismaken met VolkerWessels en haar werkmaatschappijen. Ontmoet onze Young Professionals op de informatiestand en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen Van Hattum en Blankevoort en VolkerWessels.

Ambieer jij een leidende rol bij onze civiele uitdagingen?

Dan is het Management Traineeship van Van Hattum en Blankevoort de springplank naar jouw toekomstige carrière. Je eerste baan is een belangrijke stap in de rest van je loopbaan. Misschien weet je nog niet precies wat je zoekt, of wil je je eerst nog verbreden. In ons Management Traineeship krijg je vier periodes van zes maanden de kans kennis en ervaring op te doen. Zo pas je toe waar je echt goed in bent en versterk je je eigen capaciteiten voor de toekomst. Bekijk het vacatureprofiel voor meer informatie of kom 15 mei naar de VolkerWessels stand.