HomeOver onsNieuws Company Day @SAAOne voor CME studenten

Company Day @SAAOne voor CME studenten

Actueel | Carrière

VolkerInfra en Van Hattum en Blankevoort zijn hoofdsponsor van het CME dispuut van de TU Delft. In het kader van binden en boeien van toekomstig management talent organiseerden we gezamenlijk donderdag 20 maart een exclusieve Company Day voor CME studenten.

’s Morgensvroeg arriveerden 25 geselecteerde studenten op het SAAone kantoor in Diemen. Gedurende de ochtend kregen ze presentaties over onze bedrijven, het project SAAone en over omgevingsmanagement dat een steeds belangrijkere rol gaat spelen bij de uitvoering van onze projecten. Tijdens een rondrit zagen de CME studenten de voorbereidende werkzaamheden van het nieuwe 23 kilometer lange tracé.

 

In het middagprogramma werden de deelnemers opgedeeld in twee groepen en bereidden ze stellingen voor over omgevingsmanagement vanuit de rol van opdrachtgever en opdrachtnemer. Daarna voerden de studenten in een Lagerhuissetting stevige discussies over de stellingen.

Onder het genot van een hapje en een drankje ontvingen twee studenten die de meeste indruk hadden gemaakt een certificaat voor een meeloopdag met een omgevingsmanager.

 

 

 

Nieuws

Meer nieuws

Workshop Value Engineering voor CME studenten TU Delft

Actueel | Carrière

Donderdag 23 april kwamen 20 masterstudenten van het CME dispuut van de TU Delft bijeen in de bouwkeet op het project Ecoduct...

+