icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Nieuws · 19 december 2011

Deelname aan spitsvrij

Van Hattum en Blankevoort, onderdeel van VolkerWessels, participeert in het initiatief Spitsvrij. Spitsvrij richt zich op mijden van de spits  in de driehoek tussen Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

Spitsvrij

Maximaal

Spitsvrij behaalde onlangs het aantal van ruim 5.000 deelnemers behaald! Daarmee is het maximum aantal deelnemers aan Spitsvrij bereikt. Deelnemers verdienen geld door de spits te mijden en helpen zo de doorstroming in de regio te verbeteren. 3 medewerkers van Van Hattum en Blankevoort doen mee. Een prestatie omdat het zwaartepunt van onze activiteiten meer naar het Westen ligt, en daarmee het door de driehoek rijden beperkt blijft.

 

Deelnemen aan Spitsvrij levert voor de werkgever ook een aantal voordelen op. We kunnen gratis gebruik maken van een aantal diensten. Zo willen we volgende jaar een aantal mobiliteitsscans laten uitvoeren en ons inzicht zo verbeteren. Vervolgens kunnen we maatregelen nemen om onze mobiliteit verder te verduurzamen.