icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 juli 2016

ELJA tekent Bouwteamovereenkomst Keersluis ‘de Whaa’

Op donderdag 14 juli tekenden ELJA Beton- en Waterbouw en het Waterschap Drents Overijsselse Delta de bouwteamovereenkomst voor: Ontwerp en realiseren voor het ophogen van keersluis “de Whaa” in Zwartsluis.

Ondertekening Whaa

Om keersluis De Whaa geschikt te maken voor zijn functie in de komende decennia moet deze verhoogt worden. ELJA is in een meervoudige onderhands aanbestedingsprocedure gevraagd een Plan van Aanpak in te dienen en deze vervolgens te presenteren.

Samenwerking

Het onderwerp hiervan was: 'Hoe de samenwerking in het bouwteam vorm te geven'. ELJA is hier als beste uitgekomen en Bart Muller en Henk Post (directielid Waterschap) tekenden tijdens de project start-up (PSU) van dit project de bouwteamovereenkomst. Dit gebeurde in het "Staatshuis" in Zwolle, geboortehuis van Thorbecke, grondlegger van ons huidige staatsbestel, een bijzonder plek.