icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane
Nieuws · 08 december 2011

Jong VolkerWessels bezoekt Tweede Maasvlakte

Jong VolkerWessels (JVW) is op projectbezoek geweest op de Tweede Maasvlakte. In de vroege ochtend van donderdag 1 december verzamelden JVW-leden bij de keet van Volker Staal en Funderingen (VSF).

YVW bij MV2

VSF is samen met Van Hattum en Blankevoort in de combinatie BAVO samen met BAM Civiel betrokken bij de aanleg van kades op de Tweede Maasvlakte.

Na een presentatie over het project, gegeven door Bartho Admiraal (directeur VSF), was er een rondleiding op de projectlocatie. Het hoogtepunt van de rondleiding was de heimachine, die VSF en BAM gezamenlijk gebruiken om de heipalen schuin het zand in te heien voor de verankering van de kade.

 

.

Jong VolkerWessels

Jong VolkerWessels is een netwerk van jonge medewerkers binnen ons concern. Door excursies, lezingen, workshops, bedrijfspresentaties en andere activiteiten kunnen jongeren binnen het concern elkaar ontmoeten. Hierdoor worden contacten tussen de werkmaatschappijen tot stand gebracht, uitgebreid en wordt samenwerking gestimuleerd.
Ongeveer één keer in de twee maanden wordt er een activiteit georganiseerd.