icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 november 2018

Marktdagbokaal 2018 voor Paul Beljaars

Tijdens de Marktdag Ondernemend Samen Werken op 7 november ontving onze collega Paul Beljaars de Marktdagbokaal 2018 voor ‘Betere samenwerking opdrachtgever-opdrachtnemer’ voor zijn werk aan de bouw van de fietsparkeergarage onder het Beursplein in Amsterdam. Een fantastisch compliment voor onze Senior Projectleider!  

Marktdagbokaal 2018
Paul Beljaars

Wat is de marktdag van Amsterdam?

De marktdag van Amsterdam is een dat waarop zij met de markt (aannemers, ingenieursbureaus) in gesprek gaan over de plannen en de bereikte resultaten binnen Amsterdam én over de samenwerking tussen Amsterdam als Opdrachtgever en de markt. Hier vormen de leidende principes uit de marktvisie de basis.

Over de Marktdagbokaal
De Marktdagbokaal is een prijs die Amsterdam uitreikt aan mensen die deze leidende principes in praktijk hebben gebracht. In de motivatie werd aangegeven dat het oog hebben voor de ambities en belangen van de Gemeente, de open houding en dit volhouden ook bij tegenwind aanleiding was voor deze prijs.

'Ik zie het als steuntje in de rug voor het open en oprecht samenwerken, iets wat in onze branche niet de eerste reflex is. De prijs is aan mij uitgereikt, maar het is natuurlijk een teamprestatie. We zijn op de goede weg én het wordt gezien!'
Paul Beljaars, Senior Projectleider Van Hattum en Blankevoort
Marktdagbokaal 2018 sculptuur