HomeOver onsNieuws Marktdagbokaal 2018 voor Paul Beljaars

Marktdagbokaal 2018 voor Paul Beljaars

Actueel

Tijdens de Marktdag Ondernemend Samen Werken op 7 november ontving onze collega Paul Beljaars de Marktdagbokaal 2018 voor ‘Betere samenwerking opdrachtgever-opdrachtnemer’ voor zijn werk aan de bouw van de fietsparkeergarage onder het Beursplein in Amsterdam. Een fantastisch compliment voor onze Senior Projectleider!  

Marktdagbokaal 2018

Wat is de marktdag van Amsterdam?

De marktdag van Amsterdam is een dat waarop zij met de markt (aannemers, ingenieursbureaus) in gesprek gaan over de plannen en de bereikte resultaten binnen Amsterdam én over de samenwerking tussen Amsterdam als Opdrachtgever en de markt. Hier vormen de leidende principes uit de marktvisie de basis.

 

Over de Marktdagbokaal
De Marktdagbokaal is een prijs die Amsterdam uitreikt aan mensen die deze leidende principes in praktijk hebben gebracht.

In de motivatie werd aangegeven dat het oog hebben voor de ambities en belangen van de Gemeente, de open houding en dit volhouden ook bij tegenwind aanleiding was voor deze prijs.

 

Paul Beljaars, Senior Projectleider Van Hattum en Blankevoort over het winnen van de prijs: ‘Ik zie het als steuntje in de rug voor het open en oprecht samenwerken, iets wat in onze branche niet de eerste reflex is. De prijs is aan mij uitgereikt, maar het is natuurlijk een teamprestatie. We zijn op de goede weg én het wordt gezien!

Marktdagbokaal 2018 sculptuur

 

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Officiële opening nieuwe Beursplein

Actueel | Persberichten

Het nieuwe Beursplein is vrijdag 13 juli feestelijk geopend. Van Hattum en Blankevoort bouwde de gloednieuwe fietsenstalling...

Gerelateerde informatie

+