icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Nieuws · 28 februari 2013

N50 Ramspol – Ens showcase Rijkswaterstaat

Het project N50 Ramspol - Ens is uitgeroepen tot één van de twee voorbeeldprojecten van Rijkswaterstaat. Dit houdt in dat het project extra wordt uitgelicht door Rijkswaterstaat.

Showcase RWS
Niet alleen verschijnt er een artikel in het personeelsblad ‘Geel' en in het digitaal magazine ‘Imagine', ook verschijnen twee corporate films van het project die worden gebruikt tijdens symposia en andere bijeenkomsten. In de films wordt voornamelijk de samenwerking tussen Rijkswaterstaat, Infrateam N50 Ramspol en de diverse stakeholders benadrukt. Wanneer het filmpje gereed is, zal deze ook op te zoeken zijn via de website van Rijkswaterstaat. Op 20 februari is de filmploeg langs geweest om opnames te maken.

Project

In het project Ramspol - Ens werken meerdere VolkerWesselsbedrijven (o.a. Van Hattum en Blankevoort, KWS, Vialis, VSF) samen in de Combinatie Infrateam N50.