HomeOver onsNieuws N50 Ramspol – Ens showcase Rijkswaterstaat

N50 Ramspol – Ens showcase Rijkswaterstaat

Actueel

Het project N50 Ramspol - Ens is uitgeroepen tot één van de twee voorbeeldprojecten van Rijkswaterstaat. Dit houdt in dat het project extra wordt uitgelicht door Rijkswaterstaat.

Showcase RWS
Niet alleen verschijnt er een artikel in het personeelsblad ‘Geel' en in het digitaal magazine ‘Imagine', ook verschijnen twee corporate films van het project die worden gebruikt tijdens symposia en andere bijeenkomsten. In de films wordt voornamelijk de samenwerking tussen Rijkswaterstaat, Infrateam N50 Ramspol en de diverse stakeholders benadrukt. Wanneer het filmpje gereed is, zal deze ook op te zoeken zijn via de website van Rijkswaterstaat. Op 20 februari is de filmploeg langs geweest om opnames te maken.

Project

In het project Ramspol - Ens werken meerdere VolkerWesselsbedrijven (o.a. Van Hattum en Blankevoort, KWS, Vialis, VSF) samen in de Combinatie Infrateam N50.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

N50 en de nieuwe Ramspolbrug open voor verkeer

Actueel

Infrateam N50 Ramspol heeft weer een mijlpaal bereikt. Vorige week woensdag zijn de laatste testen voor de Ramspolbrug...

Minister opent Ramspolbrug

Actueel

Op 29 november 2012 opende minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) officieel de nieuwe Ramspolbrug. Tijdens de...

+