icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Nieuws · 03 juni 2013

Ruim 13.000 bezoekers op de projecten

Interessante bouwprojecten en droog weer zorgde voor een succesvolle Dag van de bouw. De projecten van Van Hattum en Blankevoort werden goed bezocht. Bij project Combiplan Nijverdal kwamen 3000 mensen kijken en bij de Omlegging Zuid-Willemsvaart zelfs 7500 geïnteresseerden.

Ook bij de projecten 2de Julianasluis in Gouda kwam jong en oud kijken naar de bouw van de nieuwe sluis. Maar liefst 1500 mensen bezochten het project. Ook projecten Ontpoldering Noordwaard, Haak om Leeuwarden Zuid en de verbouwing van het Mauritshuis openden hun hekken tijdens de Dag van de Bouw.

 

Op alle projecten was er een leuk programma gemaakt voor de Dag van de Bouw. Naast dat de bezoekers veel informatie konden inwinnen over het project, was er voor het hele gezin ook veel vermaak. Zo konden waaghalzen bij de 2de Julianasluis met volle uitrusting een duikje nemen in een duiktank om civiele onderwater werken te ervaren. En natuurlijk zorgden rondleidingen, springkussens, schat zoeken, schminken en kraan besturen ervoor dat de Dag van de Bouw echt weer een dagje uit was dit jaar.