icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 januari 2015

Van Hattum en Blankevoort actief op InfraTech 2015

Diverse mensen van Van Hattum en Blankevoort en Volker InfraDesign zijn van 20 tot en met 23 januari actief op InfraTech 2015 in Ahoy Rotterdam, de grootste beurs van Nederland op infragebied.

WIJ

Op de centrale plaza vind je WIJ, een ruimte op die op verzoek van de organisatie is ingericht door Jonge Geesten, een samenwerkingsverband met uiteenlopende vertegenwoordigers uit de infrasector gericht op co-creatie. Dafra van Engelen (Van Hattum en Blankevoort) is een van organisatoren van WIJ. Zij is op dinsdag 20 en woensdag 21 januari ook de hele dag aanwezig in de stand van WIJ.

Activiteiten

Diverse mensen van Van Hattum en Blankevoort verzorgen activiteiten bij WIJ. Op dinsdag 20 januari om 16.00 uur geeft Martinus van de Ruitenbeek (Volker InfraDesign) hier een presentatie over het 3D BIMlab. Op woensdag 21 januari geeft Esther van Eijk om 14.30 uur bij WIJ een presentatie over duurzaamheid en op vrijdag 23 januari vertelt Martinus hier opnieuw over 3D-toepassingen. Op die dag kunnen bezoekers onder zijn begeleiding in het 3D BIMlab de hele dag zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Maar er gebeurt meer. Op woensdag 21 januari om 10.30 uur is bij WIJ de uitreiking van de InfraTech Innovatieprijs (Van Hattum en Blankevoort is twee keer genomineerd) en de Cobouw Publieksprijs. En dan is er op die dag om 16.00 uur ook nog een Masterclass over het thema co-creatie met een live-verbinding vanuit Boston (USA). Henri van der Kamp (RvB VolkerWessels) neemt hierna samen met enkele andere topbestuurders deel aan de paneldiscussie over dit onderwerp.

Meer informatie

Hier staat informatie meer over het netwerk Jonge Geesten en WIJ.
Hier staat het complete kennisprogramma van InfraTech 2015.