icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane
Nieuws · 13 november 2013

Van Hattum en Blankevoort op Techniek Bedrijven Evenement

Het Techniek Bedrijven Evenement is voor Van Hattum en Blankevoort het carrière evenement om in gesprek te komen met potentiële medewerkers. Samen met VolkerWessels en VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West laten we onze carrièremogelijkheden zien aan WO en HBO bèta- en techniekstudenten.

Techniek Bedrijven Evenement

Op vrijdag 15 november zijn Van Hattum en Blankevoort en Volker InfraDesign, beiden onderdeel van VolkerWessels, aanwezig op het Techniek Bedrijven Evenement in het Beurs-WTC gebouw in Rotterdam. VolkerWessels organiseert samen met Van Hattum en Blankevoort een casestudy voor de studenten. In de vorm van een tendergame krijgen de deelnemers een vraagstuk voorgeschoteld, waardoor ze op een dynamische manier kennis maken met een uniek project van VolkerWessels. De studenten presenteren uiteindelijk hun tenderoplossing. Aansluitend staan de VolkerWessels bedrijven op de bedrijvenmarkt.

Techniek Bedrijven Evenement

Al meer dan 21 jaar komen WO en HBO bèta- en techniekstudenten in de eindfase van hun studie en net afgestudeerde ingenieurs op het Techniek Bedrijven Evenement in contact met een exclusieve selectie van topbedrijven. Het Techniek Bedrijven Evenement kenmerkt zich door de ‘match' tussen student en bedrijf. Een beperkte selectie van topbedrijven wordt gekoppeld aan het topsegment van bèta- en technische studenten uit heel Nederland. Dit zorgt voor een hoge mate van interactie en intensief contact tussen de bedrijven en studenten.