icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 juli 2021

Van Hattum en Blankevoort zet volgende stap Social Return

Sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen vindt Van Hattum en Blankevoort belangrijk. Invulling geven aan SROI (Social Return) is daarom onderdeel van ons duurzaamheidsbeleid. Dit passen we zo breed mogelijk toe om mensen die lastiger aan het werk komen een (nieuwe) kans te geven op de arbeidsmarkt. Dat doen we door inzet van deze mensen binnen ons bedrijf, door sociale inkoop en door samen te werken met sociale firma’s.

Iedereen verdient een kans

Samen met Geja Werkprojecten, GreenFox Social Return en Ampliar Uitzendbureau B.V. zoeken we per regio de juiste collega's voor onze kantoren en projecten en zorgen we voor passende en fijne functies in hun eigen omgeving. Met begeleiding op maat en oog voor diversiteit. Voor een sterkere en toekomstbestendige samenleving. Want iedereen verdient een kans op een leuke baan.

 

Goede begeleiding cruciaal

Op veel van onze projecten bieden we langdurig werkzoekenden een tijdelijke werkplek of stageplek. Via deze zogenaamde social return-werkplekken kunnen zij werkervaring opdoen en re-integreren op de arbeidsmarkt. De plekken vullen we in waarbij we o.a. gebruik maken van de ondersteuning van genoemde bedrijvenZij brengen ons in contact met de kandidaten en leveren expertise voor persoonlijke begeleiding en het opleidden van kandidaten op als dat nodig is. Want goede begeleiding is cruciaal om deze collega's op weg te helpen naar een nieuwe toekomst. Zo halen ze het beste uit zichzelf en vertrekken ze met zelfvertrouwen als waardevolle kracht op de arbeidsmarkt naar hun volgende baan.